Selidbe Španija | Medjunarodne selidbe | Pro Move


Selidbe Španija

ProMove

Selidbe Španija

Međunarodne selidbe u Španiju nisu svakodnevna pojava. Ali, vredi li se preseliti u istu? Ili, šta treba znati ovoj zemlji? Malo je zemalja sa takvim lepotama kao Španija. Sa bujnim šumama i visokim planinskim vrhovima. Prelepim gradovima prepunim vrhunskih dela arhitekture i umetnosti, beskrajnim obalama i plažama. Kaže se da Španija nikome nije dosadila.

U Španiji se pije dobro vino, jede dobra hrana, služa kvalitetna muzika, jednostavno tamo je život ispunjen zadovoljstvima.

U Španiji živi oko 4 miliona stranaca, medju kojima su i oko 7000 Srba koji uglavnom žive u Madridu i Barseloni. Migracije u Španiji su krenuli pošetkom 90-tih godina prošlog veka i još traju. Došli su ovde u potrazi za poslom, za obrazovanjem ili iz porodičnih razloga. Najviše ih ima u industriji, građevinskom i turističkom sektoru.

Španija

Razlozi za agenciju za selidbe

Postoje više razloga zašto je za selidbu u Španiju pametno angažovati profesionalnu i iskusnu agenciju za medjunarodne selidbe.

Da nabrojimo samo neke:

  • Za selidbe u Španiji, kao i za druge države, potrebno je sakupiti sve neophodne dozvole
  • Kako bi se one dobile, potrebno je skupiti i podneti mnoštvo papira
  • stvari koje se sele moraju da budu spakovane po propisima države Španije, kao i svih tranzitnih država kroz koje se prolazi
  • pakovanje se obavlja u specijalnim kartonskim kutijama koje mogu da izdrže dugi put, i koje treba da budu zatvorene lepljivim trakama ili obavijeni streč folijama
  • ove kutije moraju da budu označene i unete u spisak stvari. Brojevi na ovom spisku treba da odgovaraju oznakama na kutijama
  • za transport stvari na ovako velikim distancama potrebno je adekvatno vozilo koje ima dozvolu za vršenje međunarodnog transporta. Velika udaljenost između Srbije i Španije (oko 3000 km) je možda najveća prepreka koju treba savladati
  • selidba mora da se isplanira da najsitnijeg detalja, mesto improvizacijama nema ukoliko se želi da se sve obavi na vreme
  • ukoliko se klijent odluči za sistem “ključ u ruke” naša agencija vrši utovar, demontažu kabastih stvari ukoliko je to potrebno, transport do Španije, na cdestinaciji u Španiji vršimo istovar i ponovnu montažu
  • ukoliko se to zahteva, nudimo i privremeno skladištenje stvari

Selidba u Španiju

Naravno da je moguće izvršiti selidbu u Španiji i u privatnoj režiji, ali za to je potrebno vremena, znanja, iskustva i nerava. Ovo je možda i prevelik zadatak za pojedinca, tako da je najbolje angažovati profesionalnu agenciju za selidbe koja ima iskustvo i dobro je upoznata sa svim zahtevima i mogućim problemima.

Španija

Španija se nalazi se na Pirinejskom poluostrvu u jugozapadnoj Evropi ali poseduje i teritorije u Atlantskom okeanu, Sredozemnom moru, kao i dve eksklave u severnoj Africi - Ceuta i Melila. Španska teritorija uključuje i dva arhipelaga: Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlantiku.

Španija, Francuska i Maroko su jedine države koje izlaze i na Atlantik i na Sredozemno more.

U Španiji postoje tri klimatske zone: mediteranska klimatska zona karakteristična po toplim i suvim letima, polusuva klimatska zona (jugoistočni deo države, karakteriše je suvo vreme u svim godišnjim dobima) i okeanska klimatska zona (severni deo države).

Selidba Španija

Španija je unitarna parlamentarna konstitutivna monarhija na čelu sa kraljem Filipom VI. Najveći gradovi Španije su Madrid koji je glavni grad, Barselona, Valensija, Sevilja i Saragosa.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2021. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design