Selidbe Luksemburg | Medjunarodne selidbe | Pro Move


Selidbe Luksemburg

ProMove

Selidbe Luksemburg

Selidba u Luksemburg je izvesno signal da želite i možete više u svom životu. Jer, to je zemlja uspešnih i bogatih ljudi. Veliko Vojvodstvo Luksemburg je mala po površini (oko 600 000 stanovnika na 2586, 4 km2).

Ipak, ovo je veoma bogata država smeštena izmedju Francuske, Nemačke i Beligije.

Zajedno sa Belgijom i Holandijom čini zemlje Beneluksa i poznat je evropski finansijski centar sa najvećom bankarskom koncentracijom u Evropskoj uniji.

Bogatstvo Luksemburga dolazi iz sektora finansija (više od 7.000 domicilnih holding kompanija i 230 banaka), crne metalurgije i uslužnog sektora. Ima blagu i umerenu klimu; srednja letnja temperatura je 17 C, a zimi se kreće oko 0 C. I pored ovakve klime Luksemburg proizvodi neka od najkvalitetnijih belih vina u svetu.

Selidbe Luksemburg

Selidbe Luksemburg

Luksemburg spada među zemlje s najvišim životnim standardom (Prosečna plata u iznosi 6.069 EUR po stanovniku) i rastućom ekonomijom, u kojoj živi 30 posto stranaca (oko 200.000). Najviše ih jeiz Belgije, Francuske, Italije, Njemačke, Portugala i drugih zemalja. Među njima je znatan broj onih koji su stigli s prostora naše države (smatra se da broj Srba u Luksemburgu se kreće od 3000 do 7000).

Za selidbe u Luksemburg je potrebno:

 • Podneti vlastima i carini Luksemburga veoma obimnu dokumentaciju
 • Pribavljanje dozvola i potvrda oko vlasništva nad stvarima
 • Pažljivo isplanirati selidbu do najsitnijeg detalja
 • Velike komade nameštaja i drugih stvari prethodno treba stručno demontirati, i svaki deo posebno zapakovati i pripremiti za transport
 • Stvari moraju da se spakuju u adekvatne kutije i da se obezbede za bezbedan i siguran transport
 • Kutije moraju da budu pravilno i dobro zatvorene
 • Vlastima je potrebno da se preda spisak stvari pod rednim brojevima
 • Svaka kutija mora da ima svoj broj koji odgovara broju u spisku stvari
 • Transport do ove daleke zemlje mora da se obavi vozilima koji imaju sve dozvole za medjunarodni transport
 • Ova vozila treba da budu tapacirana iznutra kako se stvari ne bi oštetile
 • vozilo kojim se vrši transport mora biti u skladu sa propisima Evropske Unije u pogledu bezbednosti i zagadjenja
 • Radnici i vozači moraju da imaju svu neophodnu opremu za utovar/istovar stvari i višegodišnje iskustvo u medjunarodnim selidbama

Selidba u Luksemburg

Agencije za međunarodne selidbe ProMove

Veoma teško je samostalno organizovati ovako složenu selidbu i ispoštovati ove zahteve, zato je prava stvar da angažujete našu agenciju za selidbe ProMove. Naš zadatak je da vam pružimo logističku podršku za medjuunarodne selidbe bez nikakvog stresa i briga.

Posedujemo visok nivo profesionalnosti, imamo veoma kratke rokove isporuke, koje uvek ispoštujemo i garantujemo za sigurnost i bezbednost vaših stvari. Odgovaramo i za sve vaše vredne i lako lomljive stvari.

Ukoliko se tako dogovorimo mi ćemo vaš dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za vaše useljenje, a na novoj adresi stvari će biti istovarene, ponovo motnirane i raspoređene prema skicama koje nam priložite.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2021. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design