Selidbe Kanada | Medjunarodne selidbe | Pro Move


Selidbe Kanada

ProMove

Selidbe Kanada

Kanada je jedna od najlepših zemalja na svetu. Ona je druga država po površini na svetu sa svojih 9 950 000 km2 (odmah posle Rusije) izlazi na 2 okeana i 2 hladna severna mora. U centralnom delu su nepregledne nizine, a na zapadu dominiraju Stenovite Planine sa najvišim vrhom Mont Loganom (6060m). Ima vrlo bogatu prirodu sa bezbroj jezera i reka, poseduje velika rudna bogatstva (ugalj, gvožđe, nikl, cink molibden, volfram, bakar, olovo, platina, zlato srebro, azbest, uran, antimon, kobalt, titan, magnezijum), listopadne i četinarske šume, velike rezerve nafte i gasa.

Selidbe Kanada

Ona je jedna od ekonomski najrazvijenijih zemalja sveta, Glavne industrijske grane su: crna i obojena metalurgija, automobilska avionska, železnička, mašinska, elektrotehnička, hemijska, elektronska, farmaceutska, petrohemijska, drvna, tekstiina, prehrambena industrija. Razvijeno je i stočarstvo, lov i ribolov kao i poljoprivreda (iako je samo 5% površine obradivo).

Po mnogim statistikama koje mere životno zadovoljstvo Kanada se rangira u prvih 5 država u svetu. Ono što je odvaja od drugih zemalja su besplatne zdravstvene usluge, odličan sistem socijalne zaštite, niska stopa kriminala, sloboda mišljenja i govora, visok standard i miran život.

U Kanadi živi oko 35 miliona stanovnika, i ona je jedna od retkih zemalja gde su stranci dočekani raširenih ruku. Postoji useljenički program preko kog se svake godine prima po nekoliko hiljada ljudi sa svih kontinenata.

Svoj dom ovde je našlo i oko 200 000 Srba, i taj broj se uvećava svake godine za nekoliko hiljada. Zato su selidbe Kanada jedne od češćih selidbi koja obavlja naša firma.

Selidbe Kanada

Selidbe u Kanadu

Kanada širokih ruku dočekuje migrante iz svih kraje sveta, ali to ne znači da je lako preseliti se ovde.

Prva prepreka su velika rastojanja – kako od Srbije do Kanade, tako i do destinacija u samoj Kanadi. Ne zaboravite, radi se o ogromnoj zemlji (rastojanje između najvećih gradova Toronta i Montreala je 500 km, do Vankuvera na krajnjem zapadu zemlje ima 3360 km) tako da je potrebna je velika logistička priprema kako bi se transport obavio u roku i bezbedno za vaše stvari.

Druga prepreka koja treba da se reši je veliki broj dozvola i uverenja koje je potrebno skupiti.

Selidbe u Kanadu

Dokumenta potrebna za selidbu u Kanadu:

 • Kanadska imigraciona viza i dozvola boravka
 • Važeći pasoš za svakog člana porodice
 • Izvod iz matične knjige rođenih
 • Lista stvari koje nosite sa sobom - 3 kopije
 • 3 kopije stvari koje stižu u posebnom transportu posle vas sa pojedinačnim vrednostima svakog komada sa spiska selidbe
 • Carinjenja može da se obavi brže ako se unapred popuni obrazac B4 (može da se skine sa sajta Canada Border Services Agency pre dolasku u Kanadu)
 • Ako sa sobom nosite više od 10 000 kanadskih dolara morate ih prijaviti carini
 • Fotokopije od svih osnovnih dokumenata i uvoznih dokumenata za slučaj da izgubite originale
 • Registracioni papiri od auta u koliko ga uvozite u Kanadu ili ako ga izvozite za Srbiju
 • Pre dolaska i selidbe u Kanadu možete zatražiti carinsku deklaracionu kartu. Morate popuniti pomenutu kartu pre nego se sretnete sa carinskim i imigracionim organima ( Customs Declaration Card).

Kanada

Agencija za selidbe ProMove

Organizovati selidbu za/iz Kanade je lako samo profesionalnim agencijama za selidbe koje imaju mnogo godina iza sebe u obavljanju medjunarodnih selidba. Pro Move ima višegodišnje iskustvo u medjunarodnom transportu svih vrsta tereta kao i selidbi stambenog i poslovnog prostora. Umesto da sami razbijate glavi kako da preselite svoje stvari javite nam se i mi ćemo za vas obaviti sve što je potrebno:

 • Izvršiti detaljno planiranje koje je neophodno kako bi se selidba uspešno realizovala
 • Preuzeti vaše stvari na datoj adresi i isporučiti na dogovorenoj adresi
 • Sami ćemo izvršimo utovar i istovar
 • Spakovaćemo vaše stvari
 • Prikupićemo sve neophodne dozvole i izvršiti pripremu potrebne dokumentacije
 • Obavićemo sve potrebne carinske procedure
 • Sa nama možete da preselite i vaše vredne stvari, antikvitete, umetnička dela, knjige, kućne ljubimce i sl.

Srbi u Kanadi

Sa nama imate garanciju da će vaše stvari stići u dogovorenom roku i potpuno bezbedne.

AKO STE ODLUČILI DA SE SELITE U KANADU
KONTAKTIRAJTE PROMOVE
ZA SELIDBU BEZ STRESA.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2021. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design