Selidbe Azija | Medjunarodne selidbe | Pro Move


Selidbe Azija

ProMove

Selidbe Azija

Selidbe Azija su izuzetno komplikovane i teške za nekog ko nije iskusan na polju medjunarodnog transporta. I zato odmah na početku savet: ne pokušavajte sami da je organizujete, angažujte profesionalnu agenciju za medjunarodne selidbe.

Selidbe Azija

Azija je najveći i najmnogoljudniji kontinent. Prostire se od Turske na zapadu, do japanskih ostrova na istoku, od Sibira na severu do Šri Lanke i Indonezije na jugu. Aziju možemo da podelimo na više regiona koji imaju svoje posebne karakteristike i specifučnosti:

  • Istočna Azija ili Daleki istok (Kina, Japan, Severna i Južna Koreja)
  • Indokina (Tajland, Mijanmar, Vijetnam, Indonezija, Malezija i dr.)
  • Indijski podkontinent (Indija, Pakistan, Bangladeš, Šri Lanka)
  • Bliski Istok (Saudijska Arabija, UAE, Katar, Jordan, Izrael, Liban, itd)
  • Srednji istok (Irak, Iran i dr.)
  • Centraloazijske zemlje (Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Afganistan, itd.)


Selidbe u Aziju

Treba znati da Azijske zemlje nisu više siromašne i potlačene. Azija je danas kontinent u razvoju – tamo su ekonomsko i tehnološki napredne države koje su već etablirane svetske sile, kao što su Japan, Južna Koreja, Kina, kao i države koji prolaze kroz period velikog ekonomskog razvoja – Vijetnam, Tajland, Indija, Indonezija.

Šta reći o zemljama bogatim naftom i gasom, kao što je Saudijske Arabija, Kuvajt, Dubai, Katar?


Azija

Ka Aziji sa zapada hrli sve veći broj ljudi, posebno stručnjaka u raznim oblastima – lekari, farmaceuti, menadžeri, inženjeri različitog profila, IT stručnjaci, koji ovde nalaze plaćeniji i bolji posao. Put azijskih zemalja kreće i sve više visokobrazovanih ljudi iz Srbije i našeg regiona.

Selidbe u Aziju

Selidbe Azija su selidbe u dva smera iz Srbije za Aziju i obratno iz bilo koje azijske države ka Srbiji. Organizovati selidbe na ovako velikim distancama i raznolikim zemljama mogu samo velike i iskusne agencije za selidbe. Pro Move je firma koja ima bogato iskustvo u medjunarodnom transportu svih vrsta roba na svim mogućim delovima zemljine kugle, tako da je organizovanje selidbi u Aziji za nas lak zadatak.


Selidbe Japan

Mi već posedujemo razgranatu mrežu kontakata u svim zemljama Azije, od Turske, preko Dubaija i Abu Dabija, preko Indije i Pakistana, Indonezije, Tajlanda sve do Kine i Japana. Poznajemo propise i šta se traži od papirologije, carinske i vancarinske procedure svih država, Vaše je samo da nam kažete adresu, ostalo prepustite nama.

Ukoliko se dogovorimo, mi ćemo napraviti plan selidbe, na vreme vam proslediti koji dokumenti su potrebni, spakovati vaše stvari, transportovati na traženu destinaciju i tamo ih istovariti i demontirati. Carinske i ostale procedure su naša briga, tako da oko toga nećete imati nikakvih nervoza i glavobolja. Prevoz ćemo organizovati u zavisnosti od zemlje i vaših želja, brodskim, vazdušnim, drumskim ili železničkim putem, ili što je najčešći slučaj kombinovanjem više vrsta prevoza. Treba znati da pojedine države nemaju dobru transportnu infrastrukturu, a prevoz dosta zavisi i od vremenskih uslova (monsuni i kišne sezone).


Selidbe Kina

Ukoliko želite siguran i brz prevoz vaših stvari, nemojte da se dvoumiti, pozovite ProMove za medjunarodnu selidbu.

AKO STE ODLUČILI DA SE SELITE U AZIJU
KONTAKTIRAJTE PROMOVE
ZA SELIDBU BEZ STRESA.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2021. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design