Selidbe Amerika | Medjunarodne selidbe | Pro Move


Selidbe Amerika

ProMove

Selidbe Amerika

Selidbe Amerika

Selidbe Amerika su prekookeanske selidbe. Do Amerika treba preći oko 8000 - 10000 km (u zavisnosti o kom delu zemlje se radi), i treba preći Atlanski okean. Stvari je moguće transportirati vazdušnim ili vodenim putem. Avinom je potrebno oko 24 sata (do istočne obale) a brodom 7 do 10 dana, brodom je duže ali je znatno jeftinije. U oba slučaja je važno da je pojedincu vrlo teško da sam organizuje transport stvari na drugi kontinent. Ne radi se samo o savljađivanju velikih rastojanja, nego i o ispunjavanju vrlo rigoroznih carinskih i drugih procedura u Americi. Zato postoje agencije za medjunarodne selidbe.

Srbi u SAD

Selidbe u Ameriku

Broj Srba u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD)je oko 1 milion.

Još više njih se izjašnjavaju da vode poreklo iz Srbije.

Najviše ih ima u okolini Čikaga u Ilinoisu (300 000), ali ih ima i u Ohaju, Indijani, Njujorku, Pitsburgu, Južnoj Kaliforniji (u San Dijegu), Grinsborou i u mnogim drugim mestima ove prostrane zemlje.

Karakteristično za naše zemljake iz Amerike je da vole da budu okruženi stvarima iz svog zavičaja. I ne žale truda i sredstava kako bi ih prebacili u svoj novi dom. Osim toga, kada dođu u posetu svom rodnom mestu, ili kada se vrate da uživaju u svojim penzionerskim danima, sa njima putuju i stvari koje su stekli ili koje žele da poklone svojim prijateljima i rodbini. Najčešće se radi o nekom modelu automobila, ili komadu nameštaja, mašina koja im je potrebna da počnu neki biznis u Srbiji, umetničke slike, skulpture, knjige i druga skupocena i unikatna umetnička dela.

Poseban tretman pri ovako udaljenim lokacijama je potreban kućnim ljubimcima, za koje je potrebno izvaditi razne dozvole i uverenja za ulazak i koji moraju da putuju u posebnim nosiljkama ili kontejnerima.

Agencija za selidbe ProMove

Selidbe u Ameriku 2

Selidbe iz SAD u Srbiju, kao i u obratnom pravcu iz Srbije za Ameriku mogu da budu prava logistička noćna mora. Zato je najbolje angažovati agenciju za medjunarodne selidbe koja ima iskustva i znanja i koja će ih organizovati i koordinisati na najbolji mogući način. Pro Move ima višegodišnje iskustvo u medjunarodnom transportu svih vrsta tereta kao i selidbi stambenog i poslovnog prostora, naš tim je vrlo edukovan i upoznat sa svim zakonskim aktima koje prate selidbu na ovako velikim distancama, kao i svim potencijalnim problemima koje mogu da neočekivano da iskrsnu.

Srbi u Americi

Ukoliko se dogovorimo mi ćemo:

  • Izvršiti detaljno planiranje koje je neophodno kako bi se selidba uspešno realizovala
  • Preuzeti vaše stvari na datoj adresi i isporučiti na dogovorenoj adresi (u bilo kom mestu u SAD ili u Srbiji)
  • Sami vršimo utovar i istovar kao i pakovanje stvari za selidbu
  • Vršimo vađenje neophodnih dozvola i pripremu potrebne dokumentacije
  • Obavljamo za vas sve potrebne carinske procedure
  • Ukoliko se ukaže potreba nudimo vam da privremeno smestite stvari u našim agacinima


Selidbe u Ameriku 3

Sa nama imate garanciju da će vaše stvari stići u dogovorenom roku i potpuno neoštećene.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge javite nam na vreme i mi ćemo obaviti selidbu Amerika bez trzavica, nervoza i stresa.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2021. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design