Skladištenje selidbenih stvari i transportne robe


Skladištenje selidbenih stvari i transportne robe

Skladištenje selidbenih stvari i transportne robe

Skladištenje selidbenih stvari i transportne robe

Ukoliko ste u procesu selidbe, a nemate mogućnosti da stvari odmah preselite u novi prostor, onda vam je potrebna usluga skladištenja selidbenih stvari. Često se dešava da je skladištenje selidbenih stvari potrebno ljudima koji se sele, jer moraju da se isele iz prethodnog mesta stanovanja, a novi prostor koji su našli još uvek nije spreman za useljenje. 

Nema razloga za brigu u tom slučaju, naš tim Vam stoji na raspolaganju za uslugu skladištenja u magacinskim prostorima, po vrlo povoljnim cenama. 

Naš magacinski prostor na više od 1000 m ² uređen je po najsavremenijim standardima. Vi odlučujete o vremenskom periodu skladištenja stvari, a naša skladišta su u mogućnosti da prime kako individualne predmete tako i kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar, ali i sve druge vrste predmeta koje zahtevaju specijalno rukovanje i redovne provere stanja u kome se nalaze. Cena skladištenja se formira na osnovu zapremine zauzetog prostora.

 

Usluga skladištenja selidbenih stvari
 

Usluga skladištenja selidbenih stvari i robe je sastavni deo našeg posla. Naše prostorije su izuzetno dobro zaštićene i poštujemo svaki vremenski rok koji vam odgovara .Bezbedno skladištimo belu tehniku, garderobu, tehničku robu, nameštaj..Sve stvari pre skladištenja moraju biti spakovane i dobro zaštićene. Taj posao bezbrižno možete prepustiti nama, a naš tim će stručno upakovati Vaše pokućstvo, garderobu, obuću, knjige, posuđe i dr. u kvalitetne kutije za selidbu i najlonske dzakove različitih dimenzija. Osetljive stvari (ukrasi, staklo, posuđe…) se pre slaganja u kutije umotavaju zaštitnim papirom i puc-puc folijom.Tako upakovane i zaštićene stvari su bezbedne i sigurne  za transport.

Kako biste izbegli stres i brigu i uštedeli svoje vreme, naš tim Vam u svakom trenutku stoji  na raspolaganju za usluge skladištenja robe, nameštaja ili inventara iz vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U zavisnosti od vaših potreba, skladištenje vaših stvari možete nam poveriti na kraći vremenski period (sat, dan, mesec) ili na duži period. U svakom trenutku vam je dostupan pristup vašoj robi i stvarima u našim magacinima.

skladistenje stvari i robe

Kako izgleda procedura skladištenja stvari i robe? 

Procedura samog skladištenja je prilično  jednostavna. Usluge skladištenja stvari i robe  podrazumevaju :

 

  • Dolazak naših radnika na adresu

  • Pakovanje po potrebi

  • Utovar stvari

  • Kamionski ili kombi prevoz

  • Dovoženje robe u skladišteni prostor

  • Istovar odnosno skladištenje robe

  • Čuvanje, nadzor stvari i robe određeni vremenski period koji je ugovoren


Vaša roba je u našem skladištu na bezbednom i sugurnom mestu, zaštićena od vlage i svih vremenskih uslova, uvek dostupna na Vaš zahtev. Garantujemo Vam sigurnost celokupne imovine.  
 

magacin skladistenje stvari kutije

Dodatne usluge uz skladištenje stvari 

Ukoliko vam je potrebno, radimo i montažu i demontažu nameštaja i drugih kabastih stvari. Naš prostor mogu da koriste i firme jer ispunjava zahteve i standarde za odlaganje robe. Nakon isteka roka za skladištenje i čuvanje selidbenih  stvari i robe, našim kamionskim ili kombi prevozom, u zavisnosti od potreba,  možete obaviti transport do krajnje lokacije uz pomoć naših radnika koji će obaviti sve prateće usluge (utovar, iznošenje, istovar, razmeštaj itd). Agencija Pro move Vam pruža i uslugu  transporta specijalnog tereta. Pod specijalnim teretima podrazumevamo sve vrste teških i gabaritnih predmeta koji premašuju standardne težine i dimenzije. Naš profesionalni tim i savremena oprema za prenos teških i opasnih predmeta koju posedujemo garantuju siguran i efikasan utovar i istovar svih vrsta robe. 

 

Naši radnici daju sve od sebe da Vaše stvari bezbedno i brzo stignu u Vas novi dom ili poslovni prostor. Naša kompanija Pro Move je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme. Nazovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Za sva pitanja i nedoumice, naš profesionalni tim Vam je na raspolaganju 24/7 tokom cele godine.


 

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2022. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design