Selidbe stambenog prostora


Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora tačnije selidbe stana ili kuće i kompletnog pokućstva su osnovne usluge svih profesionalnih agencija za selidbe. Postoji naravno više opcija i načina da se preselite, od selidbe po principu ključ u ruke, organizovanja samo prevoza bez radne snage ili   selidbe sa vašim pakovanjem. Šta god da odlučite, znajte da kada selite komplet stambeni prostor sa velikom količinom stvari, nameštaja, bele tehnike, pomoć profesionalne ekipe je od ogromnog značaja. Nije dovoljno imati par prijatelja, kumova, drugara koji će vam pomoći u tim danima rezervisanim za preseljenje. Potrebno je i određeno iskustvo, veštine, znanje i velika kondicija i fizička spremnost. Ma koliko vam sad to zvuči čudno i besmisleno probajte da bez ikakvog tereta idete više puta gore-dole. Zamorno zar ne? Ne ustručavajte se da nas pozovete, možemo izaći na teren da odradimo procenu selidbe i napravimo zajedničkim snagama okvirni plan.

Nudimo vam najefikasnije rešenje, bilo da se selite iz garsonjere, bilo da je u pitanju kuća sa dva sprata i garažom. Nije lako kad vidite sve te gomile stvari koje treba popakovati, zaštiti, složiti adekvatno u kamion ili kombi. Glomazne stvari poput višekrilnih regala, ugaonih garnitura, kuhinja da ne pominjemo. Zato nemojte razmišljati da su agencije za selidbe za one sa dubljim džepom. Ne selimo se svakog dana, to je par put u životu, kada ne treba žaliti sredstva i novac, već olakšati sebi i svojoj porodici da sve prođe sa što manje stresa i fizičkog napora.

selidbe stambenog prostora, selidbe, selidba

Angažujte profesionalnu ekipu za selidbe kompletnog pokućstva

Selidba se uvek mora detaljno isplanirati, bilo bi poželjno da uzmete slobodne dane kako bi se posvetili preseljavanju. Angažujte profesionalni i uigrani tim i unapred razmotrite sa njima šta je sve potrebno. Da li imate dovoljno kutija, zaštitnog materijala, pucketave folije, selotejpa i šta je sve potrebno još pribaviti. Ukoliko se odlučite za usluge agencije za selidbu oni će poneti sav materijal koji je potreban za oblaganje, zaštitu nameštaja, staklarije, ogledala...

Lomljive stvari se po pravilu pakuju na kraju i obavezno se obeležavaju kutije sa lomljivim predmetima kako bi se pouzdano prevezle na novu lokaciju. Selidba je prilika i da se oslobodite onih stvari koje nemaju godinama nikakvu upotrebnu vrednost ili su neispravne. Naravno, ako se selite u fizički manji prostor i nemate dovoljno mesta da sve stvari i nameštaj preselite, bilo bi dobro da se pobrinete o tome da neke stvari poklonite prijateljima, rodbini ili da ih jednostavno donirate kome je potrebna pomoć. Ako selidbe prepustite timu profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom ne morate da brinete o odvozu starog nameštaja na deponiju,  o odvozu šuta u džakovima itd.

Usluge agencije za selidbe kad je u pitanju selidba stambenog prostora

Veoma je važno angažovanje agencija za selidbe jer ćete tako biti sigurni da će celokupno pokućstvo stići bezbedno na novu lokaciju. Tim koji je iskusan jer su upravo selidbe stambenog prostora najčešći tip selidbe koji se rade, stoji vam na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Vozni park je opremljen i prilagođen svim vrstama robe koje se prevoze od nameštaja, bele tehnike, antikviteta, tehničkih uređaja...Svima nama je životni prostor veoma bitan. Dom je naša oaza mira i mesto gde se opuštamo i zato je kad su selidbe u pitanju imperativ da se sve brzo dovede u red i što pre prostor postane funkcionalan i uređen. Zato je potrebna pomoć uigranog tima koji će vam pomoći od demontaže, pakovanja, zaštite utovara, istovara, ponovne montaže i raspakivanja. Vaše je samo da sarađujete sa profesionalcima kako bi rezultat bio maksimalan i sve skockano po vašoj želji.

selidba, kombi, selidbe

Veoma je bitno to što pre nego što se upustite u ceo proces selidbe ekipa će proceniti koliko je vremena potrebno, kako će se sve preneti jer se detaljno analizira i odredište, odnosno novo mesto vašeg stanovanja. Tako da se određuje ujedno i način prevoza. Da li je potreban kombi ili mora kamion, kakav je pristupni prilaz vozilima, širina hodnika, stepeništa, svaki detalj selidbe se unapred isplanira. Nemojte imati dilemu oko toga da li vam je potrebna pomoć profesionalaca, već na vreme zakažite svoj termin i prepustite se planiranju života posle selidbe i fokusirajte se na lepe stvari koje vas čekaju nakon preseljenja.

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2022. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design