Saveti za selidbu bez stresa


Saveti za selidbu bez stresa

Saveti za selidbu bez stresa

Saveti za selidbu bez stresa

Svaka životna promena pa i selidba može biti veoma stresna ukoliko se dobro ne organizuje i isplanira. Pogotovo ukoliko se radi o preseljenju u drugu državu ili kontinent. Zato je potrebno unapred isplanirati svaki korak i na vreme obaviti pakovanje. 

U ovom tekstu ćemo Vam dati par korisnih saveta kako da vaša selidba prođe bez stresa : 

Angažujte pouzdanu agenciju za selidbu 

Sigurno da ne želite da tako težak posao kao što je selidba uradite u svojoj režiji, jer mnogo toga se može zakomplikovati u toku procesa selidbe. Zato je najbolje da angažujete profesionalce kojima je to svakodnevni posao, i uz kojih ćete selidbu obaviti lako i brzo.  Pre svega potrebno je da pozovete ljude iz odabrane agencije kako bi izvršili procenu same selidbe, po pitanju cene i vremena potrebnog za obavljanje preseljenja. Kompanija ProMove je specijalizovana kako za selidbe u Beogradu, selidbe u Srbiji tako i za medjunarodne selidbe. Za svaku vrstu selidbe ili transporta robe obezbedićemo adekvatno vozilo i ponuditi najoptimalniju i najefikasniju varijantu.  Posedujemo višegodišnje iskustvo u organizovanju i koordiniranju selidbi stanova, selidbi poslovnog prostora, kao i u organizovanju transporta svih vrsta tereta.

Spakujte stvari po kategorijama 

Veoma je važno da znate kako da  spakujete stvari na što jednostavniji način prilikom selidbe. Prvi korak je svakako nabavka kutija za pakovanje, koje takođe možete poručiti od agencije za selidbe za koju ste se odlučili, a nakon toga sledi pakovanje.  I ovu uslugu za vas može obaviti agencija, ali ukoliko to ipak radite sami, preporuka je da odvojite stvari po kategorijama ( npr knjige, tehnika, odeća…). 


Posebno zapakujte i obeležite stvari koje su lomljive i obavezno naglasite radnicima koji vam obavljaju selidbu koje su to kutije na koje je potrebno obratiti više pažnje.  Osetljive stvari (ukrasi, staklo, posuđe…) se pre slaganja u kutije umotavaju zaštitnim papirom i puc-puc folijom.
Naša agencija Vam nudi  uslugu profesionalne zaštite nameštaja, tehnike, specijalnog tereta, antikviteta i svega ostalog, uz garanciju.

Nepotrebne stvari možete pokloniti ili skladištiti 

Stvari koje vam nisu potrebne ili za njih nemate mesta u novom prostoru, možete pokloniti ili skladištiti. Prostor za čuvanje suvišnih selidbenih stvari uvek je najveći problem, pa kao rešenje tog problema svojim klijentima nudimo uslugu skladištenja u magacinskim prostorima po veoma povoljnim cenama. Vi odlučujete o vremenskom periodu skladištenja stvari, a naša skladišta su u mogućnosti da prime kako individualne predmete tako i kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar, ali i sve druge vrste predmeta koje zahtevaju specijalno rukovanje i redovne provere stanja u kome se nalaze.

Obavite potrebu papirologiju 

Obavestite sve relevantne institucije o novoj adresi na vreme, kako kasnije ne biste imali peripetija. Ukoliko se selite u inostranstvo onda je proces malo složeniji, ali ne brinite - i  tu Vam možemo pomoći - selidbe u inostranstvo su naša uža specijalnost i nas zaštitni znak. Naša agencija poseduje veliko iskustvo, znanje i tehničke mogućnosti kako bi se obavio ovaj prilično ozbiljan posao. Svaka država ima svoje carinske i necarinske procedure koje se moraju znati . Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije i obavljanje carinski procedura prepustite nama. 

Proverite mesto gde se selite i da li je sve spremno

Pre same selidbe, potrebno je i da proverite da li je mesto gde se selite spremno za useljenje -  da li su se iselili prethodni stanari, da li su završeni radovi i  slične stvari koje mogu uticati na efikasnost same selidbe. Proverite ima li dovoljno mesta za parkiranje i istovar robe.  Takođe, ukoliko imate lift u zgradi, bilo bi dobro da se potrudite da kada stignu stvari on bude slobodan i u funkciji, kako bi radnici agencije mogli lakše i brže da prenesu vaše stvari do sprata na kom je potrebno. 

I za kraj :

Ako želite da Vaša selidba prođe bez imalo stresa,  naša najtoplija preporuka i savet je da selidbu prepustite profesionalcima koji imaju neprocenjivo iskustvo i koji će Vam rešiti svaki usputni problem koje selidbe mogu da zadaju. 
Naš profesionalni tim Vam je na raspolaganju 24/7 tokom cele godine.

 

IMATE DODATNA PITANJA ZA
MEDJUNARODNE SELIDBE ILI SELIDBE U BEOGRADU?

Ako imate dodatna pitanja vezano za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu ili neku od nasih usluga budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

PROMOVE & SVETSKE ASOCIJACIJE

Kompanija ProMove iz Beograda, koja je specijalizovana za medjunarodne selidbe, selidbe u Beogradu i sve ostale vrste selidbi, je član svetskih asocijacija, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Asocijacija 1
Asocijacija 2
Asocijacija 3


Copyright 2022. Medjunarodneselidbe. Web i SEO optimizacija Tesha Design